Vrienden van Excelsior

Uit onderzoek is gebleken dat muziek positief werkt op ons brein. Muziek maken, maar ook luisteren naar muziek heeft een positieve invloed op de hersenen. Het zorgt voor ontspanning, verlaging van de bloeddruk en vermindering van stress. Muziek raakt je: het doet je verwonderen, verbazen, emotioneren, herinneren, het verbindt je met anderen. Muziek grijpt in op de diepste structuren in het brein.

C.O.V. Excelsior zorgt voor kwalitatief hoogstaande muziek en concerten met professionele musici. Dat willen we graag blijven doen. Daarbij hebben we steun nodig om de indrukwekkende muziek van grote componisten blijvend te kunnen presenteren. Concerten kosten altijd meer dan we met entreegelden en contributie van de leden ontvangen. Voor Excelsior is het een hele uitdaging om de begroting jaarlijks rond te krijgen.

Wij vinden het heel fijn als u vriend wilt worden van C.O.V. Excelsior en ons met enthousiasme, concertbezoek en een financiële bijdrage wilt steunen!

Wat is het voordeel om vriend te worden van C.O.V. Excelsior?

  • Het koor kan blijvend prachtige concerten geven door een bijdrage van minimaal € 25,00 euro per jaar.
  • Bij een bijdrage van € 35,00 of hoger, krijgt u een gereserveerde plaats en €5,00 korting op 2 gereserveerde plaatsen bij een concert.
  • Als vriend blijft u op de hoogte van de activiteiten van het koor middels de nieuwsbrief Vivace.

Wilt u vriend worden? Vult u dan dit formulier in.