Sponsoren


Onze sponsors: belangrijk!

Gelukkig heeft Excelsior een aantal sponsors en donateurs. Het is echter in deze tijd van economische teruggang niet eenvoudig om financiële steun te vinden. Daarom is het van groot belang dat iedereen zijn best doet op dit gebied. Ken je de eigenaar van een bedrijf in de buurt, iemand in de familie of in je kennissenkring, die ons een goed hart toedraagt, vertel dan dat wij dringend sponsoren zoeken.

Onze huidige sponsoren zijn:

- De firma Waaijenberg is een gerenommeerd Verhuisbedrijf. Waaijenberg slaat ons hele podium als sponsor het hele jaar tegen gereduceerd tarief op in hun bedrijfshal.

- Pianohandel Meijer, uiteraard bekend vanwege Dick en Elly. Als je thuis een piano hebt, laat je die toch zeker door Dick stemmen? En als je een piano wilt aanschaffen…

- Repro Mercurius BV, Telefoonweg 124, 6713 AL Ede. 0318-619018.

- Kelderman Bouw, Postbus 672, 6710 BR Ede. De drijfveer van Kelderman Bouw is om gebouwen te realiseren waarvan anderen tot in lengte van jaren gebruikmaken.

- de Reparatiewinkel, Verlengde Blokkenweg 14, 6717 AD Ede. Een apparaat defect? Weggooien is zonde, want de Reparatiewinkel maakt het in een handomdraai. Snel en voordelig.

- De gemeente Ede geeft ons jaarlijks een mooie subsidie!

- Prins Bernhard fonds: Het Prins Bernhard Cultuurfonds is bevlogen pleitbezorger van cultuur, natuur en wetenschap in Nederland en daarbuiten. Met financiële bijdragen, opdrachten, prijzen en beurzen stimuleren ze bijzondere initiatieven en talent.

- VSB fonds: VSBfonds draagt bij aan de kwaliteit van de Nederlandse samenleving door projecten te ondersteunen met geld, kennis en netwerken. Zij beogen daarbij de individuele ontwikkeling van mensen en hun betrokkenheid bij de samenleving te vergroten.

- Bloemenhuis de Lindenhorst