Educatieve avond Ein Deutsches Requiem
(Johannes Brahms)

Vooruitlopend op het concert van COV Excelsior uit Ede willen wij u uitnodigen voor het bijwonen van een educatieve avond die op donderdag 17 oktober a.s. zal worden gehouden in de Evangelisch Lutherse Kerk, Beukenlaan 12 in Ede. Deze avond is in samenwerking met Bespreek het Samen. Tijdens deze presentatie zingt het koor geleid door dirigent Gerben Budding en met medewerking van Dick en Elly Meijer op piano enkele delen uit Ein Deutsches Requiem van Johannes Brahms. Gerben Budding zal een toelichting geven op de uit te voeren delen, de componist en de relatie tussen de tekst en de muziek.

Een educatieve avond is geen compleet concert. Het is slechts een voorproefje op het concert van 15 november in de Beatrixkerk. De avond is zonder pauze en na afloop wordt u uitgenodigd om nog even na te praten onder het genot een kopje koffie of een ander drankje in het gemeentecentrum om de hoek van de kerk.

Aanvangstijd 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur is de deur open. De toegang is gratis en er is een collecte bij de uitgang ter dekking van de kosten.
U bent van harte welkom.