Bach, Mozart en Vivaldi

Op vrijdag 17 april 2015 heeft COV Excelsior de prachtige cantate ‘Aus der Tiefen’ van Bach, het mooie Te Deum van Mozart en het opgewekte Gloria van Vivaldi uitgevoerd. Maar dat was nog niet alles! Ons orkest – Het Nederlandse Begeleidingsorkest – heeft van zich laten horen met twee divertimenti van Mozart en onze sopraan, Nienke Oostenrijk, heeft als inleiding op het Gloria het Ostro Picta van Vivaldi gezongen.

Zowel ons publiek, ons koor, het orkest en de solisten hebben genoten van deze prachtige avond. Binnenkort zullen wij een ‘officiële’ recensie op onze website plaatsen, maar de eerste reacties vanuit ons publiek willen wij u niet onthouden.

Wat heb ik genoten van jullie uitvoering van het Gloria van Vivaldi. Een feest om naar te luisteren!

De afwisseling met de orkeststukken (divertimenti) vond ik heel verfrissend en het plezier in het spelen straalde van de strijkers af.

Zin in weer een mooie muzikale avond? Dat kan. Ons volgende concert is op vrijdag 18 maart 2016. We voeren dan de Johannes Passion van J.S. Bach uit.

U bent weer van harte uitgenodigd om te komen luisteren. De kaartverkoop start begin februari 2016.

Altijd al eens de Johannes Passion mee willen zingen? Dan is dit uw kans. Meld u aan als project lid. U bent altijd welkom om een keer vrijblijvend te komen luisteren en zingen. De tijd en plaats van de repetities vindt u op de website.